miercuri, 14 decembrie 2011

Concert de colinde în cartierul Micălaca

Devenit deja o tradiție, în fiecare an în preajma sărbătorii Nașterii Domnului și în organizarea cabinetului deputatului Lucian Riviș Tipei are loc un concert de colinde pe Aleea Borsec din cartierul Micălaca.
Anul acesta în data de 10 decembrie începând cu ora 18, locuitorii cartierului și nu numai s-au încărcat duhovnicește cu armoniile colindelor susținute de corurile de copii ale Școlilor Generale nr. 12 și 22 din Micălaca, cel al Liceului Baptist dar și ale Corurilor Mixt „Nașterea Domnului” și „Vestitorii” ale Parohiei Arad-Micălaca-Veche II.
Colindele prezentate publicului de către corurile noastre au fost: „Sus boieri”, „Noi în seara de Crăciun”, „A venit și aici Crăciunul”, „După datini colindăm” în intepretarea Corului de cameră „Vestitorii” și „Veste bună”, „Legănelul lui Iisus”, „Colindul clopotelor” și „O ce veste minunată” în interpretarea Corului mixt „Nașterea Domnului”.
Invitat special în data de 10 decembrie a fost Părintele Cristian Pomohaci. 
Concertul de colinde va continua și în seara zilei de 16 decembrie 2011 cu alte coruri și grupuri de colindători dar și cu invitatul special ce va colinda pe micălăceni și anume Aurel Tămaș.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

† OrthodoxDirectory.net - Orthodox Web directory. Orthodox Links.